آسانی نسبی کار با ابزار GC، فشار موجود برای تولید عطرهای پر طرفدار و طبیعت پر سود بازار عطر، بسیار معمول میباشد. نگهداری مناسب عطرها به معنی دورنگهداشتن آنها از گرما و نور شدید میباشد. یک بطری بازشده در صورتی که درست نگهداری شود تا چندین سال میتواند کیفیت بوی خود را ثابت نگهدارد.[۱۵] اما وجود اکسیژن در فضای بالای بطری و همچنین عوامل محیطی در بلند مدت بوی عطر را تغییر خواهند داد.بهترین شرایط نگهداری عطرها اینست که در هنگام عدم مصرف در محفظههای تاریک آلومینیومی و یا بسته بندی اصلی خود نگهداری شده و در دمایی بین ۳ تا ۷ درجه سیلیسیوس نگهداری شوند. موزه (Osmothèque) که یک مرکز و موزه نگهداری عطر میباشد، عطرهای خود را در محفظههای آلومینیومی که فضای خالی آنها با گاز آرگون پر شده است، و در دمای ۱۲ درجه سانتیگراد نگهداری میکند.[۲۶] اگرچه خارج کردن اکسیژن از فضای بالایی بطریها سخت میباشد را با زیبایی کرید دنبال کنید : همانند نقاشی های جوهری چینی کشیده شده ، که حاوی نوتهای نیرو بخش چوب درخت غان ، چای سبز و برگاموت کالابریا(منطقه ای در ایتالیا) است.با همراهی تندی برگ انگور فرنگی برای ایجاد پیچشی دلربا در نوت های اولیه مرکباتی ان. همیشه شیشه ای از آن در قفسه تان داشته باشید.Acqua di ParmaColoniaسوپراستار ها از بزرگترین هواداران این عطر زیبا از آکوا دی پارما هستند.که این هواداری بی دلیل نیست. دارای نوت های ماندارین و برگاموت که به آن شیرینی میدهند ،همراه با تازگی گلها بدون حالت شربت گونه گلها که با اینکه گران است ، ارزش پولی که میدهید را دارد. اكثر اوقات هنگامی که از مرکبات در صنعت عطر سازی صحبت میکنیم ، هدف ما كل طیف میوه های هسپریدیک ، نام گذاری شده به خاطر هسپردیس(نوعی حوری در اسطوره شناسی یونان) ، را توصیف میکنیم. اینها میوه ها یا مواد خامی هستند که بویی مرکباتی دارند رنگهای تیره مثل قهوه ای – مشکی یا زرشکی هماهنگ است عطر مرکبات با رنگ های زرد و نارنجی خوب میشوند و عطرگیاهان وحشی با خانواده رنگهای سبز و عطرهای خیلی ملایم با رنگ های آرامش بخش و سرد مثل انواع رنگها با زمینه آبی و خاکستری هماهنگی دارند .\\n\\nرا راهنمایی میکنند. بهطورمعمول رنگ شیشه عطرهای گرم به رنگ صورتی، قرمز و نارنجی است ولی عطرهای سرد بطریهای خاکستری، آبی و سرمهای دارند. در ماههای گرم سال از عطرهای خنک و در ماههای سرد سال از عطرهای گرم استفاده کنید.▪ عطر را از بطری ببویید:اگر شما هنگام خرید عطر در آن را باز میکنید و آن را بو میکنید باید بگوییم که این روش نادرستی برای انتخاب عطر مورد علاقهتان است چون با این روش شما «پیشرایحه» عطر را امتحان میکنید، در حالی که مهمترین قسمت بوی یک عطر «میانرایحه» آن است که پس از چند دقیقه در هوا پخش میشود. میان رایحه تا چند ساعت پس از استعمال عطر دوام میآورد و مشخصه اصلی عطر است. عطر یک «رایحه پایانی» هم دارد و پس از چند ساعت بوی خشک و چرم مانندی که اجزای سنگین و پردوام عطر مانند رزین، کهربا، نعناع هندی و روغن چرب صندل و مواد جنگلی است، از عطر باقی میماند که تا چند روز هم
دانلود دوبله فارسی فیلم هندی پرواز Hawaizaada 2015[ يکشنبه 8 فروردين 1395 ] [ 2:11 ] [ Kenny ]